* Премиерът Бойко Боисов иска да изкара мандата си докрай,

...
 * Премиерът Бойко Боисов иска да изкара мандата си докрай,
Коментари Харесай

Борисов: Изкарвам мандата и давам път на младите

 * Премиерът Бойко Боисов желае да изкара мандата си до дъно, по-късно ще се отдръпна и ще преотстъпи партията на младите.
* Няма да се кандидатира за президент.

* Цветанов не може да бъде лице на ГЕРБ, само че ориста му въпреки всичко зависи от резултата от вота.

Това акцентите от изявлението на министър-председателя Бойко Борисов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия 1. 

Вижте главните тематики: 

 

* Яд ме е и ме е позор

" Яд ме е и ме е позор поради свадите с парцелите. Изход има и това се прави сега. Всеки, който не е мислил с главата си и попаднал в скандал, ще си понесе най-тежкото наказване и отговорност. Подаването на оставка е половината от работата. Аз мога да подсигурявам на българските жители, че няма да остане ненаказан човек ". Това сподели министър-председателят Бойко Борисов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

Или ще върнат парите, или ще им бъдат иззети

„ Или ще върнат парите, или ще им бъдат иззети. Тези, които са злоупотребили, ще им се търси отговорност. Аз нито един път не отидох на посетители на някой мой министър, сътрудник или кмет. Ако бях отишъл, несъмнено щях да взема ограничения доста по-рано. Мога да ви уверя, че до дъно ще се направи всичко, с цел да се възвърне справедливостта. Това се прави сега. Сгрешил съм, че не съм се поинтересувал. Аз съм се родил и пребивавам в дома си в Банкя и там ще си умра. За президентските вили се дават стотици хиляди за ремонт. Аз не съм разрешил 1 лев да ми се даде за ремонт там, където пребивавам. Единственият излаз от обстановката е правдивост. Виновните ще се отхвърлят ли от къщи и жилища, не знам “, акцентира министър председателят.

Изведнъж да ми сложат етикет и на партията ми, поради няколко индивида, няма да го бъде!

„ Другите, които са били на власт са взимали големи здания с асансьори. Нашите съперници също имат къщи за посетители. Изведнъж да ми сложат етикет и на партията ми, поради няколко индивида, няма да го бъде. Ние ги знаем, че другите са маскари. Всички национални произшествия стават, когато Българска социалистическа партия (БКП) ръководят. Нашите гласоподаватели желаят ние да сме чисти “, разяснява той. 
„ ГЕРБ би трябвало да съществува, единствено в случай че е чиста дясноцентристка партия и по този начин ще си остане. Аз съм си дете от народа. Много брутално ще работя. Нека да минат изборите, с цел да не ги смущавам “, безапелационен бе Борисов.

Няма да се откажа, в случай че загубим изборите. Другите са маскари!

Няма да се откажа, в случай че загубим изборите, стана ясно от думите на Борисов. Той добави, че от другата страна няма нищо. „ Изпоядоха се поради една листа. Те там се ненавиждат “.
" Не могат да боядисат това, което сме построили. И внезапно да ми сложат етикет за няколко души, няма да го бъде. Ние знаем, че другите са маскари, какъв брой пъти идват на власт. Винаги стават произшествия, когато идват Българска социалистическа партия или Българска комунистическа партия на власт ", разяснява министър-председателят по адрес на Българска социалистическа партия. 
" За един апартамент и една къща за госта на фона на милиардите пари за приватизации, които са създали ", заключи той.

Цветанов заличи всичко положително, което е направил

" Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи главата и направи доста положителни неща. Майка ми постоянно споделяше: " Внимавай дете да не сложиш лъжицата с катран в кацата с мед, а той тъкмо това направи. С това нещо заличи всичко положително, което е направил ", показа министър председателят във връзка абсурда с жилището на Цветан Цветанов. 

" Изводите съм си ги направил. Голяма вреда ни се нанесе. Моята къщурка аз си я разчиствам и всички ще са осъдени ", добави той.

„ ГЕРБ би трябвало да съществува единствено в случай че е чиста дясноцентристка партия и по този начин ще си остане. Аз съм си дете от народа. Много брутално ще работя. Нека да минат изборите, с цел да не ги смущавам “, безапелационен бе Борисов.

* " Няма да хвърля кърпата, в случай че получим жълт картон.

Защото насреща няма нищо. Ако би трябвало да вършат държавно управление, първо с президента ще се изпоядат кои да са министри, кои да са депутати. Чеверме социалистите се ненавиждат ", сподели Борисов.

И за Румен Радев изкараха парцели .

И там имаше общински жилища, само че аз не давам да се разяснява това. Не му отива да приказва, че ще излизат занапред кавги за офшорни сметки и така нататък Първо виж себе си и тогава коментирай себе си ", отсече министър председателят. " ГЕРБ се клати сама. Българска социалистическа партия не са ни проблем. Те толкоз пъти са били на власт ", счита министър-председателят.

От другата страна няма нищо. Вижте по какъв начин се биха за една листа, ами, в случай че би трябвало да вършат държавно управление?, сподели за социалистите Борисов. И продължи: " Те не са ни проблем, проблем ми е мойта партия, ние да си подредим нашата къщурка! "

И още веднъж акцентира: " Ще работя брутално! Край! По тази тематика различен отговор няма! "

" В момента се взимат решенията за завода на " Фолксваген ". Ще се организира последна среща в България и тогава ще ви отговоря. Да бъдем търпеливи. Нека да изчакаме две седмици ", прикани той. 

" Българският котел няма защита в пъкъла.  Българите сами се теглим към дъното ", сподели министър председателят. 

" Опасността от мигрантите важи с цялостна мощ сега.  Някога българите ще си спомнят, че по мое време е имало нулева миграция ", добави Борисов. 

" Когато има напрежение сред институциите, се затварят учебни заведения и факултети. Ние направихме тъкмо противоположното ", съобщи министър-председателят във връзка решението страната да подкрепя бъдещото висше военновъздушно учебно заведение в Долна Митрополия. " Колко самолета се нарязаха? Продадоха се за по 40-50 хиляди лв.. Говорим и за Миг-23 и за други самолети, с които в този момент се бият в Сирия. Обвинявам тези, които се вършат в този момент на светци ", отсече министър председателят. 

" И в Библията е написано, че първо би трябвало да се огледаш, преди да критикуваш " , сподели министър-председателят във връзка рецензиите на президента Румен Радев. " Аз в никакъв случай, в никакъв случай не съм желал да става президент. Не ми минава през главата, отсече Борисов. " Аз ще си изкарам мандата, през това време ще си консолидирам партията ", отсече той. 
 

Диктатура в България?

Всеки може да излезе да ме напсува и го вършат - от заран до вечер. Само дето не съм дал да ми ударят два шамара ", заинтригуван е от тези обвинявания министър председателят Борисов. 

" Някога българите ще си спомнят по какъв начин по времето на моето ръководство е имало нула миграция,  нула напън на границата ", сподели той. 

" Догодина в края ще им закарам автомагистралата до Хемус и до Ловеч,  за да могат да си вървят до Горна Митрополия ", увери министър-председателят, откакто водещият пита дали поради президента Радев е ремонтирал висшето военно учебно заведение в Долна Митрополия. " Вчера 500 000 автомобила излязоха от София и отидоха на отмора - по " Струма ", по " Хемус ", по " Тракия ", след това за какво съм ремонтирал автомагистрали и мостове, които по 30 години не са пипани и единствено Господ ни е опазил ", ядоса се Борисов. 

" Контрабандата в този момент е 5 % , като дойдохме беше над 35. Колко олигарси са в ареста ", подсети министър-председателят.

* Не съм умрен

" Просто желая да видя и " Хемус " и по тази причина съм я направил необратима. " Така отговори Борисов на въпроса дали се усеща изтощен. 

" Последно ще поправям пръстена на околовръстното към Банкя,  уточни той. И добави: " Аз съм подобен - постоянно за мен последно. "  

" Президентът се разграничи и във връзка с Северна Македония, където в този момент ще отиде папата след България ", акцентира Борисов. " С президента другояче по доста тематики работим и се надявам да продължим да работим. "

Знам какво е да си паднал от власт

" Беше ми любопитно да видя един паднал човек - по какъв начин живее и какво се случва, изясни Борисов по какъв начин е следил Тодор Живков - отблъснат от тези, които са му целували и ръцете и краката. После имах опция да виждам и царя - възхода и по какъв начин падна, един консултант не можа да вкара в София, където милиони го посрещнаха ", даде образец той. " Затова толкоз ме е гняв на моите съпартийци - тъй като аз съм гледал по какъв начин се срутват. Затова би трябвало всичко, което е донесло вреда, да се отстранява. Гадно е, само че няма различен метод. Един Делян Добрев е извънредно интелигентен човек, само че не може да бъде лице ", изясни Борисов. 

Премиерът продължи:  " Аз знам истината - български политик в историята на нашия народ приживе няма утвърден . Нещо повече - на нашите царе, с които се гордеем, не им знаем гроба. Нито един приживе - освен не е утвърден, само че и убити има. Но няма да позволи да си отидем като маскари, тъкмо противоположното. Направили сме доста, с десетилетия ще се приказва какво сме създали. Имаме още мощ, още капацитет, съпротивителни сили на партията. "  

" Изкарвам си мандата, връщам се в партията. Ще дам път на доста младежи ", разкри Борисов. 

Всички национални произшествия са ставали, когато Българска комунистическа партия и Българска социалистическа партия ръководят! Една къща за посетители и един асансьор на фона на милиардите приватизации, продължи Борисов.

Аз в никакъв случай, в никакъв случай не съм желал да ставам президент, сподели Борисов. Той от кое място разбра, че желая да ставам президент, сподели по адрес на социолога Андрей Райчев министър председателят.

И напомни, че в случай че е желал да е станал президент, когато е бил основен секретар. Тогава имах голям рейтинг съгласно неговата организация - " Галъп ".

Имало диктат - единствено дето не съм дал да ми ударят два шамара, сподели Борисов във връзка на рецензиите на опозицията, че в страната има тирания.

Запитан кой клати властта - Америка, Русия или някой по-силен от него, Борисов сподели: " Не, единствено ГЕРБ! Проблемът ми е ГЕРБ, това, което ние сами си вършим!
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР